ENDO KLUB – Az utolsó ENDO KLUB a nyári szünet előtt

Mikor:
2015/06/01 @ 3:00 du. – 5:00 du.
2015-06-01T15:00:00+00:00
2015-06-01T17:00:00+00:00
Hol:
Budapest
Semmelweis Egyetem, Baross utca 27
1082 Magyarország
Költség:
INGYENES
Kontakt személy:

A Semmelweis Egyetem Budapest, I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Endometriózis Centruma és az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány bemutatja: ENDO KLUB

Havonta egy alkalommal INGYENES klubnapot szervezünk, ahol hónapról hónapra a női egészséget érintő témákkal foglalkozunk, különös tekintettel az endometriózisra.

A klubnap a témától függően fél-egy órás előadással kezdődik, szakértő bevonásával, majd kötetlen beszélgetés következik, ahol mindenki felteheti a témával kapcsolatos kérdéseit.

Szeretnél odafigyelni a tested jelzéseire és megőrizni az egészséged? Esetleg már endometriózist, vagy más hormonális problémát diagnosztizáltak nálad? Elvesztél az internet adta lehetőségek útvesztőjében, és nem bírsz több kommentet elolvasni az adott témában?

Szánj 2 órát havonta egy alkalommal női egészségedre, ahol minden kérdésedre igyekszünk válaszolni, kötetlen, baráti hangulatban, szakértők bevonásával.

Dátum: 2015. május 4. 17:00-19:00
Helyszín: Semmelweis Egyetem Budapest, I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, 1088 Budapest, Baross u. 27., 1. emelet, Könyvtár
Téma: Endometriózis korszerű kezelési lehetőségei – nyugati orvoslás és kiegészítő terápiák (javasolt mozgásformák endometriózisban, étkezési tanácsok endometriózis estén, miként álljunk neki az életmód változtatásnak?)
Szakértő: Dr. Bokor Attila, Semmelweis Egyetem Budapest, I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyetemi adjunktus, laparoscopos csoportvezető
Közreműködő civil szervezet: „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány (Facebook csoport elérhető ITT !)
Jelentkezés: Az ülőhelyek korlátozott száma miatt, kérjük a részvételi szándékot e-mailben elküldeni az info@noiegeszsegert.hu címre.

Ha vacsorát is szeretnél kérni elvitelre, a Rice&More Vegán Kulinária jóvoltából, kedvezményesen rendelhetsz! Kérjük előre jelezd (legkésőbb 05/29 10 óráig) rendelésedet!
Menü 1: Leves és főétel 1600 Ft
Menü 2: Leves, makrobiotikus tál, desszert 2000 Ft

Várunk szeretettel!
Semmelweis Egyetem Budapest, I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Endometriózis Centruma
„Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány

Facebook esemény elérhető ITT !